Francouzské brambory s mletým masem
Francouzské brambory jsou již klasikou v naší kuchyni. Přesto je možné je ještě dál vylepšovat. Pokud například osmažíte na sádle cibuli, která tvoří jednu z vrstev, dodá tomuhle jídlu nový level a povýší ho na pokrm, jež nadchne i ty, kteří klasické francouzské brambory moc nemusí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 723 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,72 g |
Tuky | 145,55 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,61 g |
Sacharidy | 188,43 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2011 16:33
19. 1. 2010 11:21
19. 1. 2010 11:12
18. 1. 2010 23:03
18. 1. 2010 14:32
18. 1. 2010 12:54
4. 10. 2009 17:41
19. 3. 2009 12:43
16. 2. 2009 20:21
25. 1. 2009 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Strouhaný sýr v kuchyni - jednoduchý a chutný pomocník, který vylepší mnoho pokrmů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory s mletým masem francouzské brambory recept francouzske brambory brambory s mletym masem francouzke brambory s mletym masem mleté maso a brambory francouzký brambory francouzské brambory z mletého masa mlete maso s brambory zapečené brambory s mletým masem mleté maso brambory francouzské brambory mleté maso lazaně s mletým masem mleté maso s bramborem francouzské recepty francouské recepty francouzské brambory z mleteho francouzké brambory z mletého masa brambory mlete maso brambory a mleté maso
Suroviny: brambory, maso mleté, olej, cibule, sýr tvrdý, rozmarýn, sůl, pepř mletý, vejce, tuk
Francouzské brambory s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6l7
10 názorů