Bábovka z majonézy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 662 kJ / 4 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 6,26 g |
Sacharidy | 690,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
recept mám z kalendáře,bábovka je výborná
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2011 15:47
Hezky den vsem, myslela jsem si, ze se v: Komentáře k receptu \"Bábovka z majonézy\" doctu neco k samotnemu receptu ci snad k samotne babovce...Pravdepodobne budu muset na jeji chut prijit sama. Dovolim si jen poznamku - jestli Vam ty radky nize k necemu byly. Tedy krome toho,ze se \"chudak\" nic netusici katka dozvedela co je to prdopec...
19. 3. 2011 11:16
Ježibabi? Věřte, že si myslim něco daleko horšího. Nechápu, že je baví řešit tady takový blbosti. Měly by se stydět.
8. 8. 2009 15:20
Levandulko, souhlasím s Tebou. Odeslalo se mi to nějak předčasně.
8. 8. 2009 15:17
Levandulko, mně taky výrazy jako "slintám na klávesnici" apod. vadí, Je mi z toho špatně. Zkratky typu prdopeč taky nemám ráda, ale doba už je taková, všechno se zkracuje. A Rusalka opravila, tak v čem je problém ?
8. 8. 2009 14:52
Jana Remková Vám to napsala dobře, že si budou ty nové kuchařky myslet, že jste ježibaby a má PRAVDU. Už to chápe alespoň jedna z Vás.
6. 8. 2009 12:59
Levandulka (neregistrovaný/á) - ano trefená ....- ohodnotila ses sama, aspoň tak -- časopisy jsou kde??????, sama urážíš a trefuješ kde koho. ale nejsi schopna svá tvrzení dokázat. Máš pravdu, už se neozývej a nekomentuj bez důkazů.. Ještě hezčí den
6. 8. 2009 12:52
Levandulko - problém jsi měla ty, ne my
6. 8. 2009 12:44
Levandulko, to bude moc dobře, díky
6. 8. 2009 12:36
Trefená husa zakejhá. Víc se o tom bavit nebudu.
6. 8. 2009 11:55
Ano - Iljuso a rusalko - souhlas - recept je výborný
6. 8. 2009 11:53
Rusalko - když už jsem tady - receptík máš moc hezký i z prdopečem
6. 8. 2009 11:52
Levandulko - já bych se zase chtěla zeptat, když ti vadí, že slintáme, tak prosím tě, popiš tuto činnost (nebo reakci) slušným výrazem. Sliníme - no to by také šlo a pokud myslíš, že je na tom něco špatného, člověk je také zvíře, jako ona kráva, kterou si zajisté měla na mysli, jen na to dost často zapomíná a nad zvířata se povyšuje
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
6. 8. 2009 11:08
Levandulka (neregistrovaný/á) - mohla bys, prosím, okamžitě zveřejnit konkrétní časopis i s číslem a rokem vydání, kde tyto zkratky v receptu uveřejnili? Myslím, že ses dotkla i oněch redaktorů - nikdy by nic takového nepřipustili. Existuje něco jako etika + znalost nádherné spisovné novinářské češtiny, která se používá tam, kde se nehodí lidové zkratky atd (např. právě recepty).
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den
6. 8. 2009 11:02
Když to tady tak pročítám tak se mi zdá, že některé z Vás čekají na chybu druhého a okamžitě peskují a vytýkají. Vadí Vám prdopeč, a že píšete pod recepty, že slintáte to Vám nevadí? Taky pěkná představa. Co je přijatelnější prdopeč nebo slintání? Slintá jistý skot. Výraz prdopeč se běžně používá i v časopisech a kalendářích a dokonce jsem četla i vancuk (aby se někdo neptal je to vanilkový cukr). Rusalka napsala recept a vrhly jste se na ni jako sršni, že se nestydíte. Já sama za sebe, recept se mi líbí a co je prdopeč vím a tento výraz mi nevadí. Zdravím L.
29. 1. 2009 20:36
Holky, snad nebude tak zle, myslím, že 99% z nás ví, co je to prdopeč, jen snad v tom zadání receptu bych to teda nepoužívala. Ale když si tady povídáme do komentářů, tak to zas není taková hrůza, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 14 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: majonézová bábovka bábovka s majonézou bábovka z Majolky® recept bábovka s majonézou moučník z majonézy recept majonezova babovka domácí pečivo recepty buchta z majonézy moučníky z majonézy recepty z majonézy co je prdopeč majonézová bábovka recept časopis katka recepty babovka zmajonezy buchta z majonezy časopis katka online pečeme z majonézy bábovka z majonezou babovka z mojonezy recept na majonézu bábovka s Majolkou®
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, majonéza, mléko, cukr vanilkový, kůra citronová
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
22 názorů