Kapustové závitky na marocký způsob
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,33 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V pôvodnom recepte bolo jahňacie mäso, ale nepodarilo sa mi ho zohnať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 22:19
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.
26. 11. 2017 16:09
1. 7. 2014 17:01
12. 9. 2013 21:11
12. 9. 2013 20:28
12. 9. 2013 19:14
12. 9. 2013 19:06
12. 9. 2013 18:59
11. 9. 2013 10:46
11. 9. 2013 09:05
11. 9. 2013 08:18
11. 9. 2013 07:48
11. 9. 2013 06:25
10. 9. 2013 22:17
10. 9. 2013 19:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 27 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 2 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
Další recepty
Tématické fráze: kapustové závitky recept na kapustové závitky kelove zavitky kelove zeli kelove zeli priprava kelu kapustové závitky recept kapusta závitky vepřové závitky v kapustovém listu kapustová musaka dusene kelové zelí kapusta závitky recept hlúbik kelu kapustový závitek kapustove.zavitky. hlavka kelu marocký zavitek mleté maso v kelu recepty kapustove ptacci kapustove ptacky
Suroviny: kapusta, hovězí zadní, maso vepřové, rýže dlouhozrnná, vejce, cibule, mrkev, česnek, rajče cherry, olej olivový, sůl mořská, harissa, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, saturejka, tymián, bazalka čerstvá, rozmarýn, koření oregáno, nať petrželová, ořech muškátový,
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
17 názorů