Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 963 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 16,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 37,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
od švagrové http://www.youtube.com/watch?v=qbpOW2XOSTc
v mé kuchyni http://www.youtube.com/watch?v=WPXDoYbojh8
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2013 14:01
Děvčata chana dal je cizrna,neboli římský hrách.Recept vypadá velmi jedle a zdravě.Posílám ti za to bodík.
27. 10. 2013 14:08
Já vyguglila, že je to název pro specielně upravenou luštěninu (hrách, čočka i cizrna třeba), že se sloupne vrchní část slupky, tak nějak jsem to pochopila. Používá se v Pákistánu, Indii apod.zemích. Ono je víc druhů i např.druh s tímtéž názvem a masala.
Tak jsem rozklikla video a autorka uvádí, že Lauki je druh tykve a channa dal je žlutý hrách nebo červená čočka. No a zas jsme chytřejší
Tak jsem rozklikla video a autorka uvádí, že Lauki je druh tykve a channa dal je žlutý hrách nebo červená čočka. No a zas jsme chytřejší
27. 10. 2013 14:04
Jana Remkova: Jani to bude asi ten žlutý hrách
27. 10. 2013 12:18
Vůbec nevím, co je channa dal, ale jak už jsem psala, tvé recepty se mi moc líbí
27. 10. 2013 10:21
Jedl bych to, dal bych si k tomu ještě kus masa.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 5 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 10 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 15 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 59 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 2 hodinami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak správně udělat těsto na palačinky. Takhle je uděláte zdravější a lépe stravitelné
Další recepty
Tématické fráze: hrách žlutý hrách recepty žlutý hrách recepty tykev v kuchyni recept chana dall jídlo dall pakistanska cocka chana dall římský hrách země recepty chana dal recept recepty chana dall recept dall chana masala recept banánové tykve žlutý hrách recept recepty dall zluty hrach hrách v kuchyni recepty z hrachu youtube pakistan kuchyně
Suroviny: tykev, rajče, cibule, chana dall, pasta česnekovo-zázvorová, římský kmín celý, koriandr sušený, kurkuma, chilli, sůl, olej rostlinný
Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om3k
5 názorů