Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2013 14:09
rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt
1. 11. 2013 14:06
kam ty na ty nápady chodíš dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím
asi dobrota, co
asi dobrota, co
31. 10. 2013 11:04
ZAJÍMAVÝ RECEPT
30. 10. 2013 16:41
Irule: Já taky
30. 10. 2013 12:10
pro ryby mám slabost
30. 10. 2013 10:28
tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět
30. 10. 2013 09:08
Jana Remkova: Pekný experiment Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne
30. 10. 2013 08:27
Mňáám mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené
29. 10. 2013 22:57
Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha
29. 10. 2013 22:47
dzungila:
29. 10. 2013 22:39
Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. To musí být teda něco!
29. 10. 2013 21:08
Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji
29. 10. 2013 21:04
Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotceJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa
29. 10. 2013 20:59
srettka: ty nezklameš Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit
29. 10. 2013 18:54
Zajímavý recept na pstroužka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 19 sekundami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 12 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 24 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 51 minutami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 53 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 56 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 59 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 59 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 59 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů