Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2013 18:46
Krásné!
29. 10. 2013 16:57
Jani, tohle bude asi fakt dobrota
29. 10. 2013 15:51
Já bych si pochutnala
29. 10. 2013 15:28
Čéče sestro kosmonautova, toto bych přejmenovala Pstruh po Jánošíkovsku
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji
29. 10. 2013 14:56
tejaja: Terezko, já jsem experimentovala a jen pro sebe, takže jsem si řekla, že to sním, ať to bude jakékoliv! Takže proto jen ta jedna lžíce, ono to bříško zase tak hluboké není a určitě by nevadilo i víc
29. 10. 2013 14:37
Jana Remkova:Jani, ten pstruh měl určitě dost zajímavou chuť, moc si to představit neumím, ale ty suroviny jdou dobře k sobě. Dávám ti 6.bod
29. 10. 2013 14:10
Veľmi pekný recept, len tej bryndze nedávaš viac ? Jedna lyžica sa mi zdá málo, aj obrázok svedčí o vačšom množstve V každom prípade je to výborné, a prekombinované určite nie, práve naopak
29. 10. 2013 14:08
Jana Remkova:Čestné slovo, nepreháňam. Nádherná kombinácia surovín, nepreplácané...cítiš chuť ryby aj bryndzu. A bryndza aj ryba sa s kôprom kamarátia veľmi dobre. Plus krásna fotka, vlastne fotky.
29. 10. 2013 14:07
Týý brďo Jani škoda,že nejde šahnout přes monitor pro talířkrásně připravený pstruh
29. 10. 2013 14:05
Jana Remkova: jasně, jak chceš, je to překombinované , ale vážně - pstroužka můžeme vždy a v jakékoli kombinaci, takže
29. 10. 2013 14:00
magdalenka: Fakt?? Magdi, mám velkou radost, že se ti líbí
29. 10. 2013 13:59
Neskutočne krásny recept!
29. 10. 2013 13:58
Díky! Myslím, že se potkám i s negativní kritikou, že je to překombinované, ale mi po obědě zůstala na talíři fakt jen hlava
29. 10. 2013 13:42
Úžasné, Jani
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 52 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 1 hodinou
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů