Katův šleh III.
Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může být, pokud použijete kvalitní suroviny.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
Tuky | 21,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2021 12:02
Helena:
Myslím, že ste si trochu poplietla svetové strany.
To, čo je podľa Vás Katův šleh, je jednoduchá forma mexického
Chili con carne.
Ale to vôbec nevadí, mýliť sa je ľudské.
Myslím, že ste si trochu poplietla svetové strany.
To, čo je podľa Vás Katův šleh, je jednoduchá forma mexického
Chili con carne.
Ale to vôbec nevadí, mýliť sa je ľudské.
22. 4. 2016 20:49
Správnej Katův šleh se dělá ze tří mas. Vepřové+kuřecí+hovězí. Stejnej poměr masa se nakrájí na nudličky, orestuje na trošce sádla , přidají se 2 celé velké nakrájené cibule na hrubší kolečka,feferonka na kolečka, a celá malá konzerva velkých červených fazolí v tomatě. Až je vše měkké tak podávat vždy s bramboráčky. To je pak dobrota. Máme rádi pikantnější tak dávám 2 feferonky. ( bez zrníček )
10. 11. 2013 14:27
Dnes jsem poprve vařila tolik všemi vychvalovaný Katův šleh a moc jsme si pochutnali
Díky za prima recept
Díky za prima recept
3. 7. 2012 08:52
anajmalina@seznam.cz
Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru
Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru
27. 5. 2012 11:06
Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co je na kečupu špatného?
27. 5. 2012 10:03
porád kecuuuup.... pomoooooooooooooooooc
13. 7. 2011 12:56
Katův šleh sypu ještě sýrem tak je to mňam mňam
12. 7. 2011 21:56
to je krásně jedlé foto,no toto
6. 4. 2011 13:20
Ta Hera bude asi omyl
6. 4. 2011 13:09
chocolate:v surovinách Hera je,ale v postupu není o ní řeči,takže asi se nepotřebuje k ničemu.takový recept,ale nemá pak vůbec smysl.
6. 4. 2011 13:04
Hera je pokrmový tuk určený na pečení, pokud vím, tak na vaření není vhodná.
6. 4. 2011 13:01
to víš,že jo per to sem jsou tu už recepty a představ si,že mají i fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 5 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 4 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 20 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 3 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 3 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh recept na katuv šleh katův šleh recept katův šleh z kuřecího masa šleh katuv slech krutí maso jako katův šleh katův šlech recept katův šleh video recept katův šleh recepty katuv sleh recept katuv šlech katuv sleh video recept vareni katuv sleh katuv šleh recepty katuv sleh s hranolkama krůtí šleh katův šleh s hranolkami katov sleh katův šleh z kuřecího
Suroviny: plec vepřová, cibule, feferonka, kečup sladký, sůl, pepř mletý, sádlo, houby,
Katův šleh III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEG4
12 názorů