Plněná vepřová játra
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blánu jsem nefotila, kdo ji nezná, podívá se na tento recept http://www.toprecepty.cz/recept/2719-veprove-rolky...
Zdroj: mírně upravený recept z knihy 100 + 10 receptů slezské, valašské, hanácké domácí kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2013 08:08
25. 11. 2013 21:01
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
20. 11. 2013 09:18
19. 11. 2013 16:40
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
19. 11. 2013 08:36
19. 11. 2013 08:00
casino: děkuju je to přesné....strouhanky jsem dala opravdu malinko.
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat? Spíš to druhý, viď?
18. 11. 2013 22:24
mluvčí autora
18. 11. 2013 21:16
18. 11. 2013 20:38
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu
18. 11. 2013 19:18
18. 11. 2013 15:14
18. 11. 2013 14:34
18. 11. 2013 13:41
18. 11. 2013 12:45
18. 11. 2013 12:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 17 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 18 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 5 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 5 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 6 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 6 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 7 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 7 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 8 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z vepřových jater nádivka z vepřových jater veprova jatra recepty plněná játra jidla z veprovych jater plněná vepřová játra vepřová jatra vepřové jatra recept recept na vepřová játra jatra plnena cesnekem jídlo z mletých vepřových jater jidla z veprovyh jatet veprove játra recepty pokrmy z vepřových jater plnene jatra vepřová játra- osmažené do mrazáku jitrnicový prejt v bláně nadivka z jater veprovych veprova jatra recept játra plněná česnekem prostreno
Suroviny: játra vepřová, plec vepřová, blána tuková vepřová, sádlo, slanina, vejce, strouhanka, cibule, česnek, kmín celý, pepř, sůl
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
18 názorů