Srbské žebírko
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli barvě a chuti nahradili čerstvými paprikami. Kotlety nejčastěji servírujeme s rýží.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 266 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
Tuky | 41,98 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v novém Apetitu a stejný zde nenašla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2023 22:11
7. 12. 2023 22:04
26. 1. 2022 20:16
21. 1. 2020 20:48
22. 4. 2017 10:25
16. 1. 2017 12:54
16. 1. 2017 12:42
18. 8. 2014 15:05
S pozdravem Tonda.
28. 7. 2014 13:24
16. 7. 2014 18:19
21. 4. 2014 18:05
30. 3. 2014 11:46
5. 12. 2013 14:41
1. 12. 2013 22:39
1. 12. 2013 22:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 5 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 22 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: srbské vepřové žebírko veprove zebirko po srbsku srbské vepřové žebírko recept srpske zebirko srbske vepřové kotlety srbské kotlety srbský vepřový kotlet srbska kotleta srbska veprova kotleta srbsky kotlet srbskezebirko srbske rebirko žebírko kotlety po srbsku srbké žebírko vepřové po srbsku vepřove žebírko balkán srbske srbská recept sbské žebírko
Suroviny: kotleta vepřová, sádlo, cibule červená, česnek, chilli paprika čerstvá, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, protlak rajčatový, vývar masový, cukr třtinový, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká
Srbské žebírko
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A8j
42 názorů