Maxi ptáček s kapiovou šťávou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 264 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,46 g |
Tuky | 42,52 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 17,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2014 22:21
16. 1. 2014 17:52
16. 1. 2014 15:10
16. 1. 2014 14:59
16. 1. 2014 12:52
16. 1. 2014 11:35
16. 1. 2014 02:52
15. 1. 2014 22:25
15. 1. 2014 22:17
15. 1. 2014 21:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 10 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 32 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: ptáčkovaná recept obraceni ptacky recepty.cz -španělské ptáčky
Suroviny: maso hovězí, vejce, olej slunečnicový, slanina anglická, sůl, lusky fazolové mražené, pepř mletý, hořčice orientální, kapie, kapie, bujón hovězí, česnek, olej slunečnicový, mouka polohrubá
Maxi ptáček s kapiovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Evym
10 názorů