Jehněčí pekáč
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete upéci v doporučované kombinaci jehněčí plece, kýty a hřbetu kdykoliv.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 628 kJ / 1 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,21 g |
Tuky | 41,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 174,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2014 11:47
27. 1. 2014 09:23
27. 1. 2014 09:06
26. 1. 2014 21:54
26. 1. 2014 21:48
26. 1. 2014 20:51
Andrejka, nie do každej úpravy jahňaťa dávam cesnak a rozmarín, to by potom chutilo všetko rovnako. To by bol jeden recept V tomto recepte je hlavným korením tymián
26. 1. 2014 20:46
26. 1. 2014 20:28
26. 1. 2014 19:59
26. 1. 2014 17:56
26. 1. 2014 17:46
26. 1. 2014 16:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 9 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
20 receptů na pokrmy z jednoho pekáčku: Upečte jednoduše maso se zeleninou a přílohou
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí srdce jehněčí srdce recept recept na jehněčí srdce tncz nova levné recepty ládi hrušky jehneci srdce recepty jehněčí ledvinky recept jehněčí paštika jenhněčí recepty jehněčí paštika recept jenhněčí ledvinky skořicový věnec ládi hrušky jehněčí ledvinka jehneci ledvinky a srdce jehneci recept recepty ládi hrušky jehněčí žebírka jehněčí recept z jehneciho jehneci srdce na jehněčí srdce, recept recepty z jehněčího srdce
Suroviny: brambory, maso jehněčí, jehněčí ledvinky, cibule, vývar jehněčí, tymián, sůl, pepř mletý, máslo
Jehněčí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yjz
12 názorů