Parmský zapékaný lilek / baklažán
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 864 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
Tuky | 35,52 g |
Vláknina | 13,88 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 873 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 59,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všetky moje recepty ako aj tento nájdete na mojom blogu Motýlia vareška tu http://nasavareska.blogspot.sk/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 7 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 40 minutami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 1 hodinou
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 6 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 6 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 8 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lilek recepty zapečna cukina baklažán recepty zapečená cukina parmský lilek zapékaný lilek baklažán recept lilek baklažán cukina a lilek recepty recept baklažán lilky recept lilek recept recepty lilek recepty lilek,cukine recept na baklažán lilek, cukyna, recepty zapečená cukiny cukina lilek recepty recepty z lilku a cukiny zapečena cukina s parmazanem
Suroviny: lilek, cuketa, cibule, česnek, rajče loupané, protlak rajčatový, sušená bazalka, bazalka čerstvá, cukr krystal, sůl, pepř, sýr mozzarella, parmazán, mouka, olej olivový
Parmský zapékaný lilek / baklažán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kV8v
0 názorů