Broskvový salát s cibulí
Suroviny pro 2
2
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
K receptu jsem dospěl vlastně z nouze: bylo málo rajčat, tak jsem je doplnil broskvemi.
***
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2017 12:07
casino: tie zeleno - čierne (neviem, ako sa správne nazývajú) talianske paradajky sú skvelé, ale u nás ich málokedy vidno. Ja som ich existenciu kedysi objavila v It.
10. 9. 2017 11:16
Sním kdeco až na římský kmín a zelený koriandr, na které si pomaloučku zvykám...
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát mě přiměla ve všech mých dvou receptech v surovinách dopsat slůvko "pevná" https://www.toprecepty.cz/recept/37852-rajcato-ces...
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát mě přiměla ve všech mých dvou receptech v surovinách dopsat slůvko "pevná" https://www.toprecepty.cz/recept/37852-rajcato-ces...
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
2. 8. 2014 13:02
tejaja:
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...
24. 7. 2014 12:22
Nemiešala som, len som zálievkou poliala ovocie a zeleninu. Zdalo sa mi to estetickejšie. Do zálievky som nedala cukor, broskyne sú sladké dosť, a použila som biele korenie, nie čierne. To biele korenie na broskyniach urobila veľký kus práce, ani by som to nebola povedala. Mne to chutilo, kto nemá rád kombináciu ovocia a zeleniny, príp. slanú chuť na ovocí, nech si to radšej nerobí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 8 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cibule na měsíčky rajcatovo broskvovy salat broskvový salát,recept
Suroviny: broskve, rajče, cibule, olej, citron, sůl, cukr, pepř
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
4 názory