Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškový karamel

Hrušky a karamel mají k sobě chuťově velmi blízko a dokonale spolu ladí. Ideální je i spojení hrušek s karamelem slaným. Podávat je můžeme v poháru nebo na vafli a dezert doplnit lžící zakysané smetany nebo vanilkovou zmrzlinou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 5. 2024 13:14

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 622 kJ / 866 kcal
Bílkoviny4,30 g
Tuky61,35 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy70,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 5. 2024 19:41

:-)<3:yes::yes: místo kokosu bych si dala neslazenou šlahačku - ale jinak je super ;-) moc pěkné :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: máslo, cukr krupice, smetana 33%, hruška, hruška, kokos

TopRecepty.cz

Hruškový karamel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprgg

Naposledy jste si prohlédli