Celozrnné fettuccine s brokolicovo-gorgonzolovou omáčkou
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 723 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,78 g |
Tuky | 86,53 g |
Vláknina | 29,04 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 217,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všimla jsem si, že minimálně jeden recept na celozrnné těstoviny už tady je. Proto to berte spíše jako recept na omáčku.
Co se těstovin týče, tak tento poměr surovin se mi osvědčil - dobře chutnají a dobře se pracuje s těstem. Nebylo vůbec potřeba přidávat do těsta vodu, jak se mnohdy doporučuje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2014 16:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 47 minutami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 6 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 45 sekundami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 7 minutami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 18 minutami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 21 minutami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 25 minutami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 32 minutami
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Tématické fráze: fettuccine recepty fettuccine zampiony vajicka
Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, vejce, sůl, brokolice, gorgonzola, sýr gran moravia, voda, smetana na vaření, cibule, česnek, sůl, pepř
Celozrnné fettuccine s brokolicovo-gorgonzolovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EXZ
1 názor