Bulgur s olivami po středomořsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 489 kJ / 2 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,89 g |
Tuky | 26,82 g |
Vláknina | 63,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 412,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dnešní "fofroběd" ze skromných zásob (velký nákup je naplánovaný na sobotu a rodina chce, kupodivu, i dneska jíst :-) :-) )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2023 12:55
Klaraduch: podle apetitu stravniku, 2 - 3 porce
13. 9. 2023 12:06
Dobrý den , mohu se zeptat na kolik je tento recept porci ?
22. 11. 2016 14:47
Přidala jsem ještě tuňáka, jak je zmíněno v dřívějším komentáři, a je to fakt lahůdka
27. 8. 2014 12:31
ja0411: není zač. Ten tuňák by mi v tom taky chutnal
27. 8. 2014 11:56
Výbornýještě jsem přidala plechovku tuňáka a nemělo to chybičkuDěkuju
21. 8. 2014 16:51
Danuš,moc hezky jsi to připravila
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
Bulgur mám koupený již delší dobu,tak už vím,jak s ním naložím
21. 8. 2014 15:55
pipre: tak ty kroupy jsem zase ještě nezkusila já
21. 8. 2014 15:54
Burgur už doma mám, tak zkusím Vyzkouším i se špaldovými kroupami, ty dělávám také už častěji +
21. 8. 2014 15:46
danielle72: Dani zkus ho, pokud vám chutná pohanka atd., tak bulgur vám určitě zachutná taky
21. 8. 2014 15:41
jumanji: já bych se řídila pokyny na sáčku, taky jsem ho vařila
21. 8. 2014 15:37
A jak se ten Bulgur teda správně připravuje??? Dnes jsem si ho koupil a je tam psáno,že se má 20 minut vařit. Ale někdo zas tvrdí že ho stačí zalít jen vařící vodou a 20 minut počkat. Tak jak tedy ???
21. 8. 2014 15:31
U nás zatím frčí pohanka, kuskus, červená čočka...ale na bulgur se teprve chystám
21. 8. 2014 14:17
Danca: Moc díky za tip Až budu v Kaufu, mrknu po něm a jdu do toho
21. 8. 2014 13:23
Jana Remkova: Jani, od nápadu po servírování plus minus 15 minut..a dobré to opravdu bylo
21. 8. 2014 13:04
Takove fofr obedy jsou nejlepsi, moc pekny recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 57 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: jak správně uvařit bulgur bulgur s olivami jak se připravuje bulgur jak dlouho vařit bulgur bulgur recepty recepty z bulguru tuňák s bulgurem bulgur olivy bulgur recepty výborné jak chutná bulgur jak správně vařit bulgur bulgur s tuňákem a s olivami jak uvařit bulgur bulgur salát se zeleninou a olivami bulgur cocka kroupy jak se připravuje burgur bulgur s olivami recepty výborné bulgur se zeleninou a olivami kuskus s olivami salát příloha bulgur s rajčaty
Suroviny: bulgur, olej olivový, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, česnek, rajče, olivy černé, vývar, pepř, bazalka čerstvá
Bulgur s olivami po středomořsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7Vr
20 názorů