Italské těsto na pizzu 1
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 688 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,43 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouka: Nejdůležitější složka. Mouka na pizzu se v Itálii jmenuje Manitoba a obsahuje hodně glutenu, díky čemuž je těsto plastické a netrhá se. Lze ji koupit na internetu, ale je poněkud dražší. Můžete jako já zkusit mouku s názvem Pizza mouka nebo je dobrá Zlatka na pečení. I tyto mouky mají vyšší obsah lepku a obě jsem vyzkoušela. Peče se z nich parádně nejen pizza.
Droždí: Droždí se používá proti českým zvyklostem až směšně malé množství, přesto mohu potvrdit, že to funguje. Lepší je droždí čerstvé a i recept počítá s čerstvým droždím. Pizza s menším množstvím droždí je totiž lehčeji stravitelná.
Sugo: http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...
Děkuji za recept své kamarádce, žijící v Itálii :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2022 10:54
23. 10. 2022 10:42
30. 11. 2014 20:50
30. 11. 2014 10:20
Kynuti v lednici mam u pizza testa moc rada, davam do mikrotenu, v chladu vydrzi v pohode i tri dny a rychla a chutna vecere je na stole..
Sugo, prosciutto, mozzarella, rukola-libi se mi a prekombinovane mi to urcite neprijde.
Myslim si, ze tak pekny a podrobny recept je pri ceske oblibe teto italske pochoutky jen a jen prinosem.
30. 11. 2014 09:14
30. 11. 2014 09:08
"Jedno pravidlo - méně bývá více "
Myslíte pravděpodobně počet ingrediencí a ne jejich množství, protože vidět tu oblohu vaše kamarádka, tak ji asi porazí Leda..., leda je to Češka, protože taková qanta dokážeme dát na pizzu jenom my... a snad ještě Američané
30. 11. 2014 09:07
30. 11. 2014 09:04
30. 11. 2014 09:01
30. 11. 2014 08:57
30. 11. 2014 08:49
http://www.toprecepty.cz/recept/40958-italske-test...
30. 11. 2014 08:45
30. 11. 2014 08:38
Nezlob se, ale z fota fakt není jasné, co tím myslíš.
30. 11. 2014 08:34
30. 11. 2014 08:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 56 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 2 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace
Další recepty
Tématické fráze: těsto na italskou pizzu sugo na pizzu tésto na pizu sugo na pizzu recept těsto na pravou italskou pizzu těsto na pizzu od itala testo na pizzu recept recept na italskou pizzu italský recept na pizzu testo na 1 pizzu recept těsto na pizu italské sugo recept italské sugo italská pizza recept skvele testo na pizzu těsto na pizu recept recept na těsto na italskou pizzu těsto na italskou pizzu recept recept na 1 pizzu těsto na pizu nej
Suroviny: mouka na pizzu, mouka hladká, voda, droždí, olej, sůl, sugo, rajče, rukola, sýr mozzarella,
Italské těsto na pizzu 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqY1
15 názorů