Jablečné řezy s pudingem
Jablečné řezy patří ke klasické nedělní pohodičce u babičky. Křehké těsto skvěle doplňuje lehce nakyslá a šťavnatá jablečná náplň, která je zahuštěná pudinkovým práškem. Po upečení stačí pocukrovat a můžete se zakousnout.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 19 856 kJ / 4 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,47 g |
Tuky | 232,73 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 571,94 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2023 15:46
Upekla jsem podle receptu a skutečně tam CHYBÍ cukr. Není to vůbec dobré bez cukru. A ani vrstva moučkového cukru navrch nestačí.
27. 11. 2021 22:42
Lucoslava: Informace o pečení doplňte do receptu, ať to nemusíme hledat v komentářích. Zároveň bych uvítala informaci o velikosti plechu. Děkuji.
2. 10. 2021 08:20
Peču tento moučník často a chutná celé rodině...
16. 11. 2017 23:04
A žádný prášek do pečiva jsem nedala, protože mi nedělá dobře a buchta byla výborná.
16. 11. 2017 23:03
Tak jsem upekla, do těsta jsem cukr nedávala. Je to moc dobré...díky
1. 11. 2017 11:47
Nechybi v receptu na testo cukr?
3. 5. 2017 16:45
Na jak velký plech cca děláte?
11. 1. 2017 19:19
vynikajici
11. 1. 2015 20:57
Jabka?
Když mám k ruce pomocníčky, tak krájíme na kostičky
Když mám k ruce pomocníčky, tak krájíme na kostičky
11. 1. 2015 19:52
Aby koláč nepopraskal, tak ho niekoľkokrát prepichujeme vidličkou, para má potom kade unikať. Ale aby sa koláč odležal...to sa ešte nestalo, vždy je zmlsnutý začerstva. Inak javlká tiež strúhame nahrubo.
11. 1. 2015 18:20
Lucoslava: prosím, dopište údaje o pečení /teplota a délka pečení/ do postupu receptu, děkuji
11. 1. 2015 17:53
Pokud vrchní plát popraská, tak se vůbec nic nestane. Naopak, pára z pečících se jablek bude mít kudy unikat. Recept dělám už dlouhá léta, odleželý koláč je moc dobrý. Jablka do náplně strouhám nahrubo.
11. 1. 2015 17:29
Předehřátá trouba na 180°C, péct zhruba 30 min dozlatova.
11. 1. 2015 17:22
ingredience mam jen nevím na kolik stupnu a jak dlouho pect:(
11. 1. 2015 16:07
Tento koláč také dělávám. Doporučuji krájet dobře vychlazený, já ho peču večer a krájím až druhý den.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 15 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 3 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 6 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 7 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 8 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jablečne rezy s pudinkem jablečný koláč s pudinkem jablečné řezy křehké jablečné řezy s pudinkem jablečné řezy s jablky a pudinkem linecke jablecne rezy křehký jablečný koláč s pudinkem linecký koláč s jablky a pudinkem linecké řezy s jablky jablečný řez řezy s jablky a pudinkem linecký jablečný koláč s pudinkem jablečné řezy z lineckého těsta linecký jablečný řezy linecké řezy s jablky recept jablečný řez s pudinkem koláč s jablky a pudinkem jablečné recepty řezy s jablky jablkový koláč s pudinkem
Suroviny: mouka hladká, máslo, vejce, prášek do pečiva, mléko, jablko, pudink vanilkový, cukr krupice, olej, máslo
Jablečné řezy s pudingem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrAy
16 názorů