Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2015 08:15
"Zapečená vepřová krkovička s brambory, rajčaty a olivami"
katka.kiki:
Možná, zdůvodu vyhledáváni, by byl praktičtější název: "Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami"
Nebo jen "Krkovička...atd. (nevím, jaký byl původní název)
katka.kiki:
Možná, zdůvodu vyhledáváni, by byl praktičtější název: "Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami"
Nebo jen "Krkovička...atd. (nevím, jaký byl původní název)
24. 4. 2015 07:58
OK... už se stalo
24. 4. 2015 07:12
Katko, nechcš maličko upřesnit název? Vepřová krkovička je hlavně jméno kusu masa - mohla bys napsat třeba -zapečená- nebo -s olivami-, prostě upřesnit. Recept se pak možná i líp bude hledat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 51 sekundami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 46 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová krkovice zapečena krkovička s bramborem recepty krkovice zapečená s brambory. veprova krkovicka recepty vepřova krkovička zapecena krkovice s bramborem vepřová krkovice recepty vepřová krkovice zapečená s bramborem recepty z vepřové krkovice zapečená krkovice vepřová krkovice zapečená vepřová krkovice s bramborem zapečená krkovička s brambory zapečená krkovice s brambory zapečené vepřové krkovice vepřová krkovička zapečená recept vepřová krkovice zapečená vepřová krkovice krkovicka s rajcaty krkovice recepty
Suroviny: brambory, rajče, olivy, cibule, kmín drcený, krkovice vepřová, olej, koření grilovací, česnek, sýr tvrdý
Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Nv
3 názory