Vločkový nákyp s květákem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 22:09
cecilka:
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
6. 5. 2015 17:14
cecilka: Spagetka odpovedala za mňa, ale je to tak, nasucho. A miešať. ( Díky spagi ).
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
6. 5. 2015 13:57
Spagetka, casino, vďaka za radu. Ja som doteraz konzumovala vločky iba ako skvelé raňajky=vločky, ovocie, najlepšie čerstvé, med a zaliať kyslou smotanou, prípadne jogurtom. Balada.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
6. 5. 2015 12:21
Vločky pražím (peču?) v remosce
6. 5. 2015 12:00
cecilka: Zastoupím Terezku. Ano pražit nasucho, ale bacha, stát u toho, míchat, strašně rádi se pálej a pocit máš správný, studený bude taky jedlý
6. 5. 2015 11:48
Terezka, keďže v kuchyni hrám 4.ligu, pýtam sa, vločky pražíme zrejme nasucho, však? A mám pocit, že nákyp by skvelo chutil aj studený, mám pravdu?
5. 5. 2015 08:25
Dobrá obměna
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 47 minutami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 1 hodinou
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 12 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 15 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 15 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 15 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 15 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: květákovy nákyp v remosce květákový nákyp s ovesnými vločkami slaný vločkový nákyp nákyp recept květakové videorecept na květákový nákyp kvetakovy nakyp s vlockami vločkový nákyp květákový nákyp s z ovesných vloček vločkové karbanátky s květákem kvetákový těstovinový nákyp recept květákový nákyp s ovesných vloček květákový nákyp ovesne vločky květákový nákyp z vloček květákový nákyp - veganský veganský mozeček
Suroviny: vločky ovesné, květák, vejce, sůl, pepř, petrželka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
7 názorů