Pikantní fazole v chlebu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,39 g |
Tuky | 15,92 g |
Vláknina | 152,68 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 131,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2023 10:50
Maivo ano to bylo, taky jsem si vzpomněla na tu dobu buranstva kdy kdo nerýpal guláš z chleba jako by nebyl... kůrku miluju a rozhodně nechci aby se mi zevnitř blemcala horkou polívkou. Čili nevím odkud tento nesmysl přišel ale opravdu vrchol buranismu. Snad se dá přikusovat
3. 7. 2020 08:35
9. 5. 2019 04:58
Nadia22: Úplne s tebou súhlasím, žiadna bleptanina. Dať si v Tatrách na Štrbe cesnačku v chlebovom bochníčku je polahoda. A u nás dostať aj iné podobné polievky v chlebe a môžem potvrdiť to, čo píšeš, vnútro "misky" pekne nasiakne a kôrka zvonku krásne chrumkavá. A všetci to zdlabú, málokedy niečo z misky ostane. Niekedy dostať bochničky na polievku aj v obchode.
https://www.tripadvisor.sk/LocationPhotoDirectLink...
http://www.schnitzel.sk/aupark-bratislava-fazulova...
https://www.tripadvisor.sk/LocationPhotoDirectLink...
http://www.schnitzel.sk/aupark-bratislava-fazulova...
8. 5. 2019 23:15
Paul Sulc: ja v tech fazolich zadnou blebtaninu nevidim a jsou urcite chutne . Nekde davaji do chleba pikantni fazole a tady v San Franciscu davaji clam chowder - classic. Kdyz jdu na Fisherman, vzdy si takto upraveny bochnicek dam. Stridka je nacucana polivkou a kurcicka jeste krupe.
19. 6. 2015 04:06
Casino
mate pravdu, vdyt dobry, vonavy zitny chleb, to je pohadka, ani se nemusi mazat. A tady v USA se dosti mizerne shani. Kdyz na tom obrazku vidim uz jen ten uriznuty vrsek, mam hlad. A ted do toho naprskaji nejakou blebtaninu, misto na talir.
mate pravdu, vdyt dobry, vonavy zitny chleb, to je pohadka, ani se nemusi mazat. A tady v USA se dosti mizerne shani. Kdyz na tom obrazku vidim uz jen ten uriznuty vrsek, mam hlad. A ted do toho naprskaji nejakou blebtaninu, misto na talir.
19. 6. 2015 02:14
mika 59
Zda se , ze mit odlisny nazor na neco ci byt trochu kriticky se mezi Cechy nenosi, dotycny hrisnik je hned setren.
Zda se , ze mit odlisny nazor na neco ci byt trochu kriticky se mezi Cechy nenosi, dotycny hrisnik je hned setren.
7. 6. 2015 20:38
Paul Sulc: yanull:
...nám kdesi pod Triglavem podali v bochníčcích gubovou juhu. Mně, který má z chleba nejraději kůrku, to přišlo jako neskonalé plýtvání, protože ta jedlá nádoba se fakt jíst nedala
No, byly tam (jako všude) i slepice... Takže možná, po několikeré recyklaci, ten boží dárek ve finále něco sezoblo
...nám kdesi pod Triglavem podali v bochníčcích gubovou juhu. Mně, který má z chleba nejraději kůrku, to přišlo jako neskonalé plýtvání, protože ta jedlá nádoba se fakt jíst nedala
No, byly tam (jako všude) i slepice... Takže možná, po několikeré recyklaci, ten boží dárek ve finále něco sezoblo
7. 6. 2015 19:55
Psala jsem to z vlastní zkušenosti, jednou jsem takto servírovala "vylepšenou" bramboračku a podruhé rozpuštěné sýry se slaninou, zapékaly se v chlebu a střídka se k tomu přikusovala. "Obal" vždy pochopitelně zůstal, naštěstí ho dostaly slepice, ale i tak mi ho přišlo líto, protože byl čerstvý a jinak by se snědl. A při dnešních jeho cenách bych určitě volila talíř . Hezký zbytek neděle též přeji, jídlo se mi líbí, poslala jsem mu již předtím 11. bodík .
7. 6. 2015 18:11
Paul Sulc:
yanull:Já respektuji každý názor a nikomu to nenutím. Je to forma prezentace a vybrat si může každý. Jsou pekárny, které
pečou bochníky přímo k tomu účelu.Přece jsme dospělí a víme, že každému se líbí něco jiného.. Přeji krásný teplý nedělní večer.
yanull:Já respektuji každý názor a nikomu to nenutím. Je to forma prezentace a vybrat si může každý. Jsou pekárny, které
pečou bochníky přímo k tomu účelu.Přece jsme dospělí a víme, že každému se líbí něco jiného.. Přeji krásný teplý nedělní večer.
7. 6. 2015 17:34
Paul Sulc: S tímto názorem se ztotožním. Toto je velmi pěkně naservírované, oku lahodící, ale praktické to moc není. Posuzuji to všeobecně, nic proti autorce tohoto receptu. Myslím, že ten chleba málokdo dojí a jestli má skončit ještě v popelnici, tak se raději přimlouvám za proutěný košík se lněnou utěrkou a v ní hezky nakrájený voňavý chleba, aby si každý vzal tolik, kolik sní.
31. 5. 2015 00:07
Myslite, ze by to bylo take dobre po kulturnim zpusobu? Proste jist to z talire a v ruce mit krajic toho dobreho zitneho chleba, nez se dloubat v nejake blebtanine.?
28. 5. 2015 22:27
V určité době podávané podobné pochoutky v chlebu byly velkým hitem+
28. 5. 2015 21:41
Miluju tyhle jidla servirovane v chlebe, jak labuznicky to vypada! Mnam, bodik...
27. 5. 2015 20:44
Oku lahodící dobrota
27. 5. 2015 18:35
Efektní způsob
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 minutou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 12 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 52 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Peče celá země: Španělský koláč empanada gallega není vůbec sladký. Čím se obvykle plní?
Další recepty
Tématické fráze: fazole s chlebem fazole v chlebu pikantní fazole recept recept fazolovy do chleba kdy solime fazole bostonsky chléb recept fazole v chlebe mexické fazole s chlebe rozpuštěné syry v chlebu recept na mexické pikantní fazole
Suroviny: fazole červené, maso uzené, klobása pikantní, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, cibule, česnek, sůl, pepř, chilli, bobkový list, koření nové koření, sádlo, chléb
Pikantní fazole v chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR0L
20 názorů