Rozbalený vepřový ptáček
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávejte s rýží. DOBROU CHUŤ :D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2015 07:56
20. 7. 2015 19:13
16. 7. 2015 21:25
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní
16. 7. 2015 20:33
16. 7. 2015 15:52
16. 7. 2015 15:32
16. 7. 2015 15:07
16. 7. 2015 15:00
16. 7. 2015 14:59
16. 7. 2015 14:09
16. 7. 2015 11:13
16. 7. 2015 10:58
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rozlítaní ptáčci chutnají jako ty španělské: Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jaký je rozdíl mezi jedlou sodou, práškem do pečiva a droždím: Poradíme vám
Další recepty
Tématické fráze: rozbalené ptáčky rozbalený španělský ptáček rozbalené španělské ptáčky recept na rozbaleneho ptacka vepřové ptáčky rozbalený ptáčci vepřové plátky jako ptáček vepřový plátek jako ptáček rozbalené ptáčci rozbaleny ptacky rozbalené hovězí ptáčky španelsky ptaček rozbaleny falesny veprovy ptáček recept na vepřové ptáčky veprovy ptacci rozbaleni ptacci španělské ptáčky rozbalené rozbalené vepřové ptáčky rozbalený španělský ptáček recept rozbalené ptáčky recept
Suroviny: kotleta vepřová, špek, sádlo, okurky sterilované, párky, hořčice plnotučná, cibule, mouka hladká, lák okurkový, sůl, pepř
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
12 názorů