Sebevražda - panenka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,20 g |
Tuky | 175,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj (upraveno):
http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/
V původním receptu stojí psáno:
"Na vlastní nebezpečí, stejně jak u klasického tataráku!!! Ale kdo nezkusil…"
*****
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2015 16:54
5. 10. 2015 16:30
Tak
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin
5. 10. 2015 12:28
5. 10. 2015 12:23
5. 10. 2015 12:06
5. 10. 2015 12:02
Ano, máte pravdu, je to nahrubo
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc
Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť druhak to nechám MAKRONKY znovu nafotografovat
5. 10. 2015 10:31
5. 10. 2015 10:27
5. 10. 2015 08:26
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický. Mimochodom, asi žijete v predstave, že každé mäso, každý kúsok, je napadnutý parazitmi. Škoda, nemáte srandovný život.
5. 10. 2015 08:23
5. 10. 2015 08:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 1 hodinou
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 13 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 20 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 43 minutami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 2 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí panenka panenka recept hovězí panenka recepty hovězí panenka recept tatarák z vepřové panenky hackepeter recept na hovězí panenku recepty z hovězí panenky recept hovězí panenka panenka recepty recepty z panenky recepty hovězí panenka tatarak z panenky recepty panenka top recepty z panenky jak vypadá hovězí panenka tasemnice z veprove panenky recepty z panenky hovězí tatarak z veproveho masa hovezi pa
Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř zelený sterilovaný, majonéza, omáčka worcesterová, šťáva citronová, mléko, sůl, pepř bílý mletý
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
11 názorů