Kuřecí maso v kedlubnách
Kuřecí řízečky s kedlubnou a smetano-bylinkovým sýrem, posypané bazalkou a petrželkou, budou dobrým nápadem na víkendový oběd. Jídlo je lehké, chutné a příprava nezabere mnoho času.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 63,64 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 65,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept jsem si přečetla v časopise "Pošli recept" a trochu jsem ho upravila.
Je to dobré a rychlé, můžeme na to použít maso všeho druhu, zahustit také jde smetanou, různými druhy sýrů. Bylinkami, jak kdo má rád.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2017 22:16
19. 4. 2009 01:41
18. 4. 2009 13:22
17. 4. 2009 19:06
receptík házím do oblíbených
17. 4. 2009 11:59
17. 4. 2009 11:05
17. 4. 2009 10:09
16. 4. 2009 22:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 10 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 32 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: krůtí na kedlubnách zdravé recepty z kuřecího masa kruti maso v kedlubnách krůtí maso na kedlubnách kureci maso s kedlubnou kuře s kedlubnami kuřecí maso s kedlubny syr almete almete maso s kedlubnou kuře s kedlubnou rezepty z kedlubni kedlub maso maso v kedlubně kuře kedlubny kureci maso na kedlubny krůtí na kedlubně kuře na kedlubně maso na kedlubnech kuřecí maso s kedlubnama
Suroviny: řízky kuřecí, kedlubna, mrkev, pórek, brambory, olej olivový, sýr, vývar zeleninový, voda, sůl, pepř mletý, petrželka, bazalka čerstvá
Kuřecí maso v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgRN
8 názorů