Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 12 353 kJ / 2 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,70 g |
Tuky | 212,59 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 23,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Roláda je chutná i po studenu, nakrájená na tenké plátky a podávaná s pečivem.
Do fotopostupu jsme dodatečně přidala 3fotografie,jak si doma připravit pláty masa na roládu, nebo na závitky. Omlouvám se za druh masa, není to z vepřové plece(kterou jsem nefotila) ale je to z vepřové krkovice.Tento postup můžeme praktikovat u jakéhokoliv druhu masa, které máme vcelku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2016 19:38
Alzbetina Prk.:děkujiAlžbětko já někdy k bramborám přidám i zeleninu,buď pár růžiček kapusty,nebo květáku,brokolice či mrkve a vždycky je zase odlišnější příloha,nebo když už není maso,tak je to jako hlavní jídlo
cecilka:DěkujiManžel také moc zeleninu nemusí,ale jako náplň v masové roládě,nebo v listovém slaném závinu neprotestujeKrkovička a kel je také moc dobrá volba
19. 1. 2016 20:35
19. 1. 2016 12:41
14. 1. 2016 13:11
11. 1. 2016 21:03
U rolád je výhoda,že se může použít náplň,podle toho,co je zrovna doma v ledničce a většinou to vyjde
cecilka:Marienko,přidala jsem 3poslední fotografie s popisky,jak maso nařezat a rozevřít do tvaru"otevřené knihy".
Dodatečně jsem to připsala i do poznámky
11. 1. 2016 18:17
11. 1. 2016 16:15
A ešte, vďaka za foto návod na tzv.otvorenú knihu, stále som si nevedela predstaviť, ako sa dá pliecko "otvoriť" a plniť.
Takže ešte raz
9. 1. 2016 13:59
9. 1. 2016 08:06
9. 1. 2016 06:15
8. 1. 2016 21:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 6 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šneky z listového těsta jsou povinným pohoštěním, čekáte-li návštěvu
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Další recepty
Tématické fráze: nápln do vepřové rolády jak nařezat maso na roládu vepřová roláda rolada z vepřové krkovice roláda z krkovice vepřové rolady jak pripravit maso na roladu roláda z vepřové plece náplně do vepřové rolady vepřová roláda z krkovice vepřové rolady a naplne vepřová roláda z plecka náplně do masových rolád masové rolády vepřové kýty rolada s krkovice napln do masové rolády příprava vepřové rolády rolády z vepřového masa veprova rolada náplň vepřová roláda s náplní
Suroviny: plec vepřová, bok česnekový, špenát listový, slanina anglická, vývar, cibule, česnek, česnek granulovaný, máslo, olej, sůl, pepř mletý, brambory
Vepřové rolády s jednoduchou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNLJ
11 názorů