Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok česnekový - suroviny a ingredience

Bok česnekový

Nutriční hodnoty

Energie1 361 kJ / 325 kcal
Bílkoviny14,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,70 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené12,77 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Šlehaná vepřová sekaná se sýrem

Šlehaná vepřová sekaná se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve na lžičce sádla osmažíme nakrájenou cibuli a necháme vychladnout. Maso s cibulí a vodou prošleháme ponorným mixérem a zjemníme ho.Do masa přidáme tvaroh, mrkev…

mika59

70 min

Vepřová krkovice na divoko

Vepřová krkovice na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V malém kastrůlku nasucho opražíme koření - jak začne praskat a vonět, je hotovo /je to cca 1 min/ - rozdrtíme v hmoždíři. Maso naklepeme přes folii (neuděláme si…

keltika

45 min

Žampionová "paštika"s bazalkou

Žampionová "paštika"s bazalkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu, cibuli, česnek a očištěné žampiony nakrájíme na kousky. Na olej dáme opéct slaninu, přidáme cibuli a nakonec česnek.Po osmažení přihodíme žampiony a koření.…

Králík v košilce

Králík v košilce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z uvedených surovin si umícháme marinádu a do ní dáme nejlépě přes noc mainovat maso, které jsme si mírně naklepali přes potravinářskou folii. Vepřovou blánu si…

Anna Kocikova

40 min

Marinovaný králík

Marinovaný králík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králíka omyjeme a naporcujeme, osolíme a opepříme. Česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Připravíme si marinádu smícháním oleje, koření a bílého vína. Každou porci…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více