Lilek v bešamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 756 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,34 g |
Tuky | 67,05 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 33,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 22:15
25. 4. 2009 08:08
25. 4. 2009 06:55
24. 4. 2009 23:54
22. 4. 2009 22:29
Ten česnek ve vinném octě kupuji u jedněch z "našich" Vietnamců, jsou to takoví experimentátoři a mají spoustu zvláštních a exotických pochutinek a koření...
Jmenuje se "Garlic in vinegar" a kromě plátků česneku a octa obsahuje ještě chilli papričky a sůl. Je to dobrota, kterou můžu i samotnou a je vynikající do salátů. Když zbyde nálev, dá se použít do lecčeho... V tomto jídle nejde ani tak o ten ocet, jako o plátky česneku...
22. 4. 2009 22:01
Já jsem si před lety jezdila do Prahy ,pod velvyslanectvím byl takový malý francouzský krámek(kdoví jestli tam ještě funguje.Dneska už bych tam snad ani netrefila)a tam jsem si kupovala originál vinný s šalotkou a červený vinný ocet-mňam.To byl rozdíl od těch našich"kyselin".
Jestli ráda lilkuješ a vaříš franc.kuchyni(mimochodem tu já miluji-rychlá,jednoduchá a chuťově nádherná)tak jukni i na http://olivovakucharka.webgarden.cz/zelenina/lilek... a zkus zalistovat.Jsou tam moc mňam jídla a myslím že se ti tam bude líbit
22. 4. 2009 21:04
22. 4. 2009 20:19
22. 4. 2009 15:57
22. 4. 2009 12:06
22. 4. 2009 08:08
22. 4. 2009 07:58
22. 4. 2009 00:13
Dobrou chuť a těším se na fotky, protože ty Tvoje jsou standardně dokonalé...
21. 4. 2009 23:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jak připravit bešamel. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: lilek recepty lilek recepty lilek recept lilek lilek recept recepty z lilku zapečený lilek s bešamelem lilek-recepty lilek s bešamelem bezmasá jídla recepty jak se dělá bešamel baklažán recepty jak udělat lilek recepty-lilek recepty na lilek recepty s lilkem babica bešamel lilek - recepty recept na lilek zapečený lilek v bešamelu
Suroviny: lilek, gorgonzola, máslo, mouka hladká, mléko, česnek, koriandr sušený, sůl, olej olivový
Lilek v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ7P
14 názorů