Jemnický řízek v bramboráku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 29 848 kJ / 7 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 423,09 g |
Tuky | 426,67 g |
Vláknina | 51,30 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 13,80 g |
Sůl | 34,09 g |
Sacharidy | 376,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2016 13:26
Já dělám to samé ale maso předem neopékám syrové ho hned dám na bramborák a přikryji ho bram.těstem tudíž ta vonavá štávička zůstane v tom bramboráku a je to pěkně stavnaté
1. 2. 2016 20:57
Majkaa: Na 2 kg brambor je to asi akorát :)
1. 2. 2016 17:51
Není to moc, 2 hrsti majoránky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: řízky v bramboraku rizek s bramborakem přílohy k bramborákům rizek bramborak domažlický řízek
Suroviny: olej, sýr eidam, prsa kuřecí, česnek, brambory, slanina anglická, vejce, majoránka, sůl, mléko, mouka hladká, pepř mletý
Jemnický řízek v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBVM
3 názory