Zapékaný květák po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,73 g |
Tuky | 53,96 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,66 g |
Sacharidy | 58,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z knihy Francouzky netloustnou
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2009 21:47
22. 4. 2009 21:36
22. 4. 2009 21:03
22. 4. 2009 20:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Afrika řezy
viki85 uvařil před 10 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 23 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 41 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 46 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 2 hodinami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zapékaný květák květak dietně recepty z květáku květák recepty zapečená cuketa po francouzsku zapékaný květák se sýrem květák zapékaný zapikaný květák zapeceny kvetak dietne zapékaný květák recept kvetak v kuchyni zapečený květák po francouzsku zapekaný karfiol květák po francouzku recept na květák recepty zapekany květák francouzký květák francouzká jídla květák s lilkem francouzky netloustnou
Suroviny: květák, mléko, sýr nastrouhaný, vejce, máslo, pepř, sůl
Zapékaný květák po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P15W
19 názorů