Shakshouka s cizrnou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,71 g |
Tuky | 39,89 g |
Vláknina | 15,37 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 8 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 33 minutami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 4 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 5 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Suroviny: cibule, česnek, vejce, cizrna, rajče loupané, paprika, pepř cayenský, kmín drcený, sůl, pepř, petržel, paprika čerstvá červená, cukr třtinový, špenát
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
0 názorů