Bábovka vzpomínková
Suroviny
Porce: několik
Nutriční hodnoty
Energie | 19 774 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
Tuky | 197,80 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 628,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2016 09:05
Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.
10. 6. 2016 22:24
Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní
10. 6. 2016 20:40
ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.
10. 6. 2016 20:20
ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?
10. 6. 2016 20:08
cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat
10. 6. 2016 20:06
spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby
10. 6. 2016 19:18
A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.
10. 6. 2016 19:13
Laduš: ale tož Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
10. 6. 2016 19:00
cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.
10. 6. 2016 16:59
Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 23 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 27 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 27 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 32 minutami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 33 minutami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu
Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce
Bábovka vzpomínková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07JK
10 názorů