Bábovka vzpomínková
Suroviny
Porce: několik
Nutriční hodnoty
Energie | 19 774 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
Tuky | 197,80 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 628,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2016 09:05
Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.
10. 6. 2016 22:24
Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní
10. 6. 2016 20:40
ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.
10. 6. 2016 20:20
ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?
10. 6. 2016 20:08
cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat
10. 6. 2016 20:06
spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby
10. 6. 2016 19:18
A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.
10. 6. 2016 19:13
Laduš: ale tož Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
10. 6. 2016 19:00
cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.
10. 6. 2016 16:59
Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu
Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce
Bábovka vzpomínková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07JK
10 názorů