Koprová omáčka podle pana Šroubka
Tradiční koprovou omáčku už dnes asi každý připravuje podle svého osvědčeného receptu. Proč ale nezkusit tento, pocházející ze staré kuchařky z roku 1926?
Suroviny pro 1
1
5
Nutriční hodnoty
Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,11 g |
Tuky | 45,90 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 513 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 31,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Schválně jsem postup přepsal tak, jak je napsaný v kuchařce z r. 1926. Pro tu krásnou češtinu to stojí za to.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2016 14:12
29. 7. 2016 14:03
Veď dajte ešte nejaký v tej krásnej češtine.
23. 7. 2016 20:01
20. 7. 2016 20:06
20. 7. 2016 18:30
20. 7. 2016 16:02
casino: . No zial, vacsina receptov je taka
20. 7. 2016 06:21
19. 7. 2016 21:13
19. 7. 2016 20:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 24 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 45 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 57 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Nejlepší omáčky české kuchyně. Které jsou ty nejžádanější a jak je připravit
Vzpomínky na 20 jídel ze školní jídelny: Proč nechceme nebo nemůžeme zapomenout?
Další recepty
Tématické fráze: koprovka podle šroubka koprová omáčka z čerstvého kopru koprová omačka jak se vaří koprová omáčka koprová omáčka ze zakysané smetany koprová omáčka šroubek koprovka z čerstvého kopru u šroubka koprova omacka na cibulce koprova omacka recept koprovka podle pana sroubka koprová máčka klasická koprová omáčka koprová omáčkasroubek koprová omacka s cibuli jak se vaří u šroubka koprová máčka recept koprová omáčka od babičky s vejcem šroubek - recepty- koprova omáčka koprova omáčka se zakysané smetany
Suroviny: vývar hovězí, kopr, cibule, máslo, pepř černý, koření nové koření, tymián, mouka hladká, ocet, cukr, smetana zakysaná, mléko, žloutek, sůl
Koprová omáčka podle pana Šroubka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6xK
9 názorů