Okurkovo - šruchový salát
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame ako prílohu.
Množstvo surovín neuvádzam, je to na každom, aký pomer surovín zvolí.
Niečo o šruche: http://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-stromy...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2017 08:02
Simona Skolakova: šrucha má výbornú chuť. Škoda, že tak málo ľudí ju pozná. A pritom je to taká zdravá, doslova ojedinelá rastlina!
26. 6. 2017 20:54
Magdalenko už se těším opět na salátek,už mi začíná opět šrucha růstmanžel už se "těší",alejá víc,mě to fáákt moc chutnáokurky už též za chvíli budou,tak se bude šruchovat
27. 8. 2016 18:29
26. 8. 2016 17:47
Simona Skolakova: Simi, víš o tom to je. Jé ten salát byl skvělý, co to bylo. No ten tvůj nechtěný plevel, miláčku
26. 8. 2016 16:51
spagetka: verím, že nebudeš ľutovať!
26. 8. 2016 16:50
Simona Skolakova: super...a budeš zdravá ak repa! krásne foto!
26. 8. 2016 14:02
Magdalenko díky za receptíkudělala jsem salátek podle tebe,akorát jsem okurku nastrouhala,ale jinak jsou tam všechny indigrience vč.šruchy,přidala jsem fotečky,tak snad nevamanžel jí tam našel,tak se divil,ale snědl to,já mu říkala,že už tento týden to ochutnalTak říkal,ty mi to tam dáváš potajmu
26. 8. 2016 09:37
Dneska si jedu pro šruchu na zahradu a opráším nápady Majdalenky
25. 8. 2016 20:50
Simona Skolakova: ani nevieš, ako si ma potešila svojou reakciou...
25. 8. 2016 20:47
Super salátekzítra mám v plánu dělat kuřecí maso na přírodno,tak už vím,co udělám k němušruchu i okurky mám,mladý kopr taky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 4 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: indigrience okurkovozelny salat salát majdalénka
Suroviny: okurka čerstvá, šrucha zelná, sůl, pepř, smetana zakysaná, citron, kopr
Okurkovo - šruchový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0OJ
10 názorů