Kachna (husa) v bramboráku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 906 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 8,06 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 72,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Od oběda zbylo několik lžic dušeného zelí a pečené kachní prso - sušší maso, které u nás zbyde jako poslední. Rozdělila jsem je do několika čerstvých bramboráků a podávala ještě teplé. Byla to taková "kachna do ruky".
Těsta je dost, náplň samozřejmě nevyšla do všech bramboráků :))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2016 17:34
21. 9. 2016 16:24
21. 9. 2016 13:42
Bramborák s kachním masem moc dobře ladí - kdysi dávno jsem zkusila na bramborákovém těstě upéct kousek kačky...vonělo to až před dům, ale bylo to moc mastné - tohle je mnohem lepší.
20. 9. 2016 19:16
20. 9. 2016 16:23
20. 9. 2016 16:10
20. 9. 2016 16:03
20. 9. 2016 15:32
20. 9. 2016 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 47 minutami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Jak správně upéct husu. Důležité je začít s dostatečným předstihem a nic neuspěchat
Další recepty
Tématické fráze: recepty za kačku recepty od kačky kačka na zelí co s kachním masem které zbyde od oběda kacka se zelim
Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, česnek, majoránka, kmín drcený, sůl, sádlo, prsa kachní, zelí
Kachna (husa) v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xpM
9 názorů