Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,23 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2016 21:36
21. 10. 2016 14:20
20. 10. 2016 16:40
20. 10. 2016 16:38
20. 10. 2016 16:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 52 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 1 hodinou
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: kuřeci řízky v tatarské omáčce kuřecí řízek v tatarské omáčce rizky s tatarkou těstíčko na obalování z tatarské na omáčky rizek v tatarske omacce recept řízek s tatarkou řízek v bylinkové strouhance kuřecí řízek s tatarská omáčka řízky v tatarské omáčce maso v bylinkové strouhance řízky potřené tatarkou kuřecí řízky v hořčicové omáčce rizky v ta kureci obalovany rizek tatarsky řízek potřený tatarkou kuřecí řízky v tatarské kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany kuřecí s s tatarkou řízek s tatarkou řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny: řízky stehenní, tatarská omáčka, hořčice dijonská, česnek, sůl, mouka, vejce, strouhanka, petrželka, tuk na smažení
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
5 názorů