Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,24 g |
Tuky | 26,98 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 113,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2017 11:06
6. 6. 2017 15:45
5. 6. 2017 19:34
5. 6. 2017 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 1 hodinou
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Právě bylo uvařeno:
Kuře na rýži
limosek uvařila před 10 minutami
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 54 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 8 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 12 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 13 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 13 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak obalit rizek jak obalit rizky obálení řízků obalene rizky do mrazaku obalený řízek jak nejlepe obalit rizky obalene řizky jak obalit kuřecí řízky řízky do mrazáku strouhanka na řízky postup obalení řízků obalení řízek řizek obaleny řizky obalene kuřecí rizek doba smažení řízky ve strouhance obaleny rizek do mrazaku jak nejlepe obalit rizek obalení řízky jak nejlepe obalit ryzky
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, česnek granulovaný, mouka hladká, rohlík, vejce, ghee
Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEQG
4 názory