Cibuláčkový tataráček
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Milujeme tataráček z uzeniny "cibuláček", je moc dobrý, když se připraví jako klasický tatarák z hovězího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2016 19:57
21. 11. 2016 19:51
magdalenka: Mgadalenko, to už je namletá uzenina ve tvaru "buřtíku" - už je to namleté, nic pak nemeleš, jen podle sebe dochutíš
21. 11. 2016 19:46
Anna Kocikova: asi mýlka, je to uzenina opravdu, moc dobré, asi kupuješ něco jiného, mrknu se na Tvůj odkaz, děkuji
21. 11. 2016 16:57
Ivace64: Mňa zmiatla prvá veta v recepte, preto som si myslela, že ide o surové mäso v črievku - smícháme cibuláček atď...asi ho najprv nastrúhaš, alebo rozmixuješ. Métsky salám nepoznám, ale sem tam sa dá vidieť slušný tzv. Parízer. Z toho si to viem predstaviť. Dík za info.
21. 11. 2016 15:44
Ivace64: Ivi,tak to jsem Tě špatně pochopila a Magdalenku mylně informovala
Já znám pod názvem cibuláček a tataráček jen syrové mleté ochucené maso ve 150g střívku,které je k dostání u nás a které jsem přidala v odkazu k Magdalenčině dotazu
Ale i tak to máš hezké
Já znám pod názvem cibuláček a tataráček jen syrové mleté ochucené maso ve 150g střívku,které je k dostání u nás a které jsem přidala v odkazu k Magdalenčině dotazu
Ale i tak to máš hezké
19. 11. 2016 17:53
Jana Remkova: jj, je to tak,jak píši, když si vybavíš hrubozrnný métský salám,tak jemnější,nafotím někdy a pošlu
19. 11. 2016 17:26
Takže vidím, že jsem to pochopila dobře. Uzenina není syrové maso ve střívku. Métský salám, neboli taky čajovka, ano, to znám a miluji
19. 11. 2016 17:12
maris: dávala jsem sidříve taky, ale od té doby,co se pak na kolonoskopích lidem objevují parazité ,obcházím, už ,ani to medium maso nedělám, dělala jsem ho ráda,ale bojím se
19. 11. 2016 17:08
Anna Kocikova: Aničko, ale já ho kupuji jen jako uzeninu " cibuláček", nikoliv tataráček - není to žádné syrové mleté maso, je to opravdu uzenina, cibuláček, co jsem měla z Normy, ,je z Německa myslím, takže s ním pracuješ jako s uzeninou, aby nenastala mýlka,že jde o syrové maso, to nikoliv, něco jako hrubozrnný métský salám, ale tooje ještě ochucené cibulí apod.Až seženu,dám sem foto..
19. 11. 2016 17:08
Ivace64: u nás v Lidlu ho určitě nemají, no vidíš - každý to má nastaveno jinak. Já si s chutí dám pravý tatarák ze syrového hovězího, které si koupím a vím z čeho je udělaný, ale nebojím se si ho objednat i v dobré restauraci.
19. 11. 2016 17:03
maris: Kdysi jsem ho tam kupovala .Nyní je nejvíce v Lídlu Normě a v Kauflandu , je to uzenina, mne připomíná něčím hrubozrnný métský salám,ale tato uzenina je jemnější, mám mohokráte vyzkoušené, děláme na Silvestra a opravdu výborné, není to žádný"tatarák" ze syrového masa, nemáme k syrovému masu a tataráku z hovězího syrového důvěru, voní ,jako špekáčky, opravdu ho jen a jen doporučuji,už ho vyzkoušela i má mamka, sestra a každý se pro něj vrací.
19. 11. 2016 13:50
Jana Remkova: já nevím - ale je fakt, že po těchto věcech nekoukám, ať se na mě nikdo nezlobí, ale nemám k nim důvěru
19. 11. 2016 13:45
maris: Tam to ale taky není, neviděla jsem a taky si myslím, že když Iva napsala jemně mletá uzenina, nebude to mleté ochucené, syrové maso. To bych znala, to už jsem viděla, ale není na tom napsáno cubuláček, ale tataráček a je to myslím úplně něco jiného.
19. 11. 2016 13:26
Ivace64: Interspar v České republice skončil a už tady minimálně dva roky není. Jeho obchody převzal Ahold - Albert.
19. 11. 2016 11:22
magdalenka: Magdalenko,je to ochucené mleté maso,ze kterého můžeš udělat jak"tatarák"tak i knedlíčky do polévky, nebo k různým omáčkám.Pro info přidávám odkaz.Také se v Kauflandu,Tescu a Albertu prodává "Tataráček"1ks/150g,chuťově stejný.Oba druhy mívají v chladícím boxu,jak jsou krájené,vaukově balené salámy,paštiky a jiné uzeniny
http://www.sdilej.eu/pics/513fd2951d86134b805fb14c...
http://www.zdravapotravina.cz/salam/cibulacek
http://www.sdilej.eu/pics/513fd2951d86134b805fb14c...
http://www.zdravapotravina.cz/salam/cibulacek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 18 minutami
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 50 minutami
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 51 minutami
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 58 minutami
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: cibuláček tataráček uzenina cibulacek métský cibuláček métský salám metsky salam recept cibuláček recept métský tataráček cibuláček recepty métský salám hrubozrnný cibuláček uzenina cibulacek tatarak tatarák cibulacek buřt cibuláček tatarák recept hrubozrnný métský salám co je to cibuláček cibulacek syrove maso hrubozrnný salám salam cibulacek
Suroviny: uzenina, cibulka jarní, kečup sladký, omáčka worcesterová, sůl, pepř, hořčice, chléb, česnek, olej
Cibuláčkový tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0zE
23 názorů