Skleněné ovoce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 351 kJ / 1 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 20,85 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 308,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z ovoce jsou vhodné banány, jablka, hrušky, meruňky, broskve nebo švestky :o)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sklizeň zeleniny v říjnu: Začneme od rostlin citlivých na chladné počasí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: rozvar z ovoce karamelovy rozvar lesní ovoce rozvar rozvar z lesního ovoce ovocné rozvary rozvar z lesního ovocem top recepty skleněna buchta top recepty skleněna buchta ovoce pod sklem ovoce v těstíčku broskev v těstíčku s karamelem jak servírovat ovoce osmazene ovoce skleněný karamel
Suroviny: mouka hladká, vejce, voda, sůl, cukr krupice, voda, olej slunečnicový, ovoce, olej
Skleněné ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWNG
0 názorů