Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 802 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,99 g |
Tuky | 49,56 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 3,73 g |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 41,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáte rádi výslednou lehce navinulou chuť šťávy, na podlití použijte červené víno nebo černé pivo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2017 15:01
26. 4. 2017 14:49
26. 4. 2017 14:48
26. 4. 2017 11:45
24. 4. 2017 19:08
21. 4. 2017 17:29
21. 4. 2017 17:26
21. 4. 2017 16:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 6 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 7 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 8 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 8 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 9 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Typy knedlíků: S houskovým, bramborovým ani tvarohovým nikdy nesáhnete vedle
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží játra recepty drůbeží játra recept na játra na cibulce drubeží na játra drůbeží játra na cibulce játra na cibulce husí játra s černým pivem priprava játra drubezi priprava drubezich jater sladka omacka u rybizu nasekaných bylinek na drubeží játra
Suroviny: játra drůbeží, bok česnekový, rybíz černý, cibule, olej, omáčka sojová sladká, kmín celý, pepř mletý, sůl, bylinky zelené
Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrPZ
8 názorů