Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 426 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
Tuky | 99,24 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2017 17:00
20. 5. 2017 09:13
20. 5. 2017 06:04
Dík za milé komentáře
20. 5. 2017 05:00
19. 5. 2017 21:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 13 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 12 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 12 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 13 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 13 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
V létě chladné polévky osvěží a doplní důležité tekutiny i minerály. Navíc skvěle chutnají. Vyzkoušejme oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: studena rajčatová polévka rajčatová polévka za studena rajčatová polevka po studenu polévka rajčatová studená
Suroviny: smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř, česnek, pasírované rajčata, pepř, led
Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzw9
5 názorů