Bramboráky s mrkví a pórkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 731 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
Tuky | 16,46 g |
Vláknina | 15,88 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 90,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2017 19:43
Tady bych chtela podotknout,ze celosvetove mrkev a brambory,jsou absolutne dohromady vyborne.Tento recept nema chybu.Ja sama delam br.kasi s mrkvi a je to mnamka.Ciste bramborove jsou nahraditelne.
A jestli se to zda nekomu sladsi,nezapomente,ze je tam 6 strouzku cesneku,velmi zdrave.
A jestli se to zda nekomu sladsi,nezapomente,ze je tam 6 strouzku cesneku,velmi zdrave.
27. 10. 2017 19:07
jenom se do nich zakousnout. S mrkvi jsem jeste nedelala. Ja davam nasekanou cibuli a klobasu. Korenim s kminem, majoranky jenom opravdu trosku ( majorankau nas nejede). A mouku pouzivam polohrubou. Jsou vice krupave a uprostred nejsou tak mazlave.
27. 10. 2017 13:50
už jsem je taky kdysi dělala s mrkví, když se jí dá málo, tak moc chutné
27. 10. 2017 11:46
Frantiska: jasně, čistě bramborové jsou nenahraditelné ale občas zachutná i menší změna
27. 10. 2017 11:45
cathleen: ano zkousela (ale uspech byl jen u mne, vlastne jsem to pak musela snist vsechno sama), ale bez porku. Zkousela jsem i s dyni, celerem, repou, kvetakem a i ruzny mix zeleniny :) ale vzdycky mi bylo receno, ze jen brambory jsou lepsi.
27. 10. 2017 10:31
Frantiska: díky už jsi zkoušela?
mika59: dík i tobě
mika59: dík i tobě
27. 10. 2017 10:30
cathleen: Frantiska: Ani bych neřekla, že jsou sladké...je tam dost česneku a majoránka to chuť převáží. Uprostřed jsou vláčné, kraje křupavé. To je ostatně vidět na fotce. A taky dají bramborákům pěknou barvu.
27. 10. 2017 10:18
cathleen: s mrkví jsou sladší :) to ne každěmu vyhovuje, ale kdo má rád mrkev, tak je to moc dobre.
27. 10. 2017 10:13
S mrkví jsem je ještě nezkoušela a neumím si tedy zcela představit, ale víš, že brambory a já...
Pórek bych v nich asi poznala, ale jak je tam cítít ta mrkev? Jsou vláčnější?
Pórek bych v nich asi poznala, ale jak je tam cítít ta mrkev? Jsou vláčnější?
26. 10. 2017 19:05
jemmy:
26. 10. 2017 18:42
Ty sou,mnam..............
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramborák s mrkví pórek recepty mrkev recepty bramborák z mrkve recept mrkev porek bramboráky na hrubo bramboracky z mrkev bramborák s pórkem vyborne recepty s porkem mrkev s vejcem recepty s porkem a mrkvi bramborak s mrkví. mrkev do bramboraku brambory porek zampiony mrkev kukurice branboráky s mrkví bramboráky s mrkví a celerem bramboraky s mrkvi a se slaninou bramoboráky zapečené brambory s mrkví a pórkem bramoboráky z mrkví
Suroviny: brambory, mrkev, pórek, vejce, česnek, mouka hladká, mléko, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín celý, olej
Bramboráky s mrkví a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAx
11 názorů