Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 291 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
Tuky | 38,71 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 142,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
La carbonada je typické jídlo v některých státech Jižní Ameriky. Jedná se o dušené hovězí maso se zeleninou v různých formách a provedeních.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2018 14:33
Jídlo chutná skvělé a skvělá je i jednoduchá příprava v jednom hrnci.
10. 2. 2018 00:25
Receptík se mi moc líbí,to musí být dobrota
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 1 hodinou
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Právě bylo uvařeno:
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 5 minutami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 1 hodinou
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 2 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 2 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 3 hodinami
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 3 hodinami
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 4 hodinami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 4 hodinami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Arónie je nejen krásná, ale i ceněná pro hodnotné plody, které se dají zpracovat různými způsoby
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Další recepty
Tématické fráze: argentinský hovězí kotlik carbonada hovězí maso argetinský ktlík recepty hovězí
Suroviny: olej olivový, maso hovězí, pepř, cibule, víno bílé suché, mrkev, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, bobkový list, dobromysl, brambory, hrášek, jablko, vývar hovězí
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
2 názory