Pečená králičí stehýnka na tymiánu se salátem Coleslaw
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 7 545 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,95 g |
Tuky | 120,64 g |
Vláknina | 45,38 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 8,47 g |
Sacharidy | 84,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Klasika trochu jinak a zdravěji :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 10:25
25. 3. 2018 09:19
24. 3. 2018 21:08
24. 3. 2018 19:51
24. 3. 2018 19:26
24. 3. 2018 19:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 17 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 22 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Další recepty
Tématické fráze: pečená králičí stehna recept pečené kraličí stehna videorecept králičí stehna králičí stehna pecena na tymianu peceny kraluci stehynka králičí předek na tymiánu králičí stehna ala zajíc
Suroviny: stehno králičí, bůček vepřový uzený, olej, sůl, kmín celý, tymián, rozmarýn, cibule, česnek, pivo světlé, zelí hlávkové, mrkev, celer, cibule, paprika čerstvá zelená, olej, sůl, majonéza, hořčice, pepř mletý
Pečená králičí stehýnka na tymiánu se salátem Coleslaw
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rx9L
6 názorů