Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Placky z nádivky

Pokud vám zbude trochu nádivky při pečení masa, můžete zbývající hmotu využít na přípravu chutných placiček. Ať již připravujete nádivku často nebo jen vyjímečně, můžete z ní udělat skvělý a dobrotami nadupaný pokrm.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2018 11:51

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 832 kJ / 1 155 kcal
Bílkoviny34,59 g
Tuky69,39 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,72 g
Sacharidy93,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zbyla mi nádivka z plnění křepelek a takhle posloužila jako zas trochu jiná příloha. Můžete samozřejmě takto zpracovat nádivku takovou, jakou jste zvyklí dělat :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paul Sulc

6. 5. 2018 21:56

Znam neco lepsiho: obdoba hrnickovych knedliku. Proste nacpete nadivku do vymazanych, nejlepe kovovych hrnicku a date varit. Vysledek: skvost.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka do placek zbytek nádivky nadivkove placky

Suroviny: rohlík, vejce, smetana ke šlehání, mléko, slanina, cibule, máslo, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý, mandle, sádlo

TopRecepty.cz

Placky z nádivky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmwz

Naposledy jste si prohlédli