Krém Panna Cotta s ovocem
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým ovocem podle naší chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 89,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Džem můžeme dát také na dno skleniček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2013 23:27
22. 11. 2009 00:47
Vypadá to lákavě
10. 7. 2009 12:13
Poprvé se setkávám s tím, že se lusk dá do vody. Já ho dávám do vařícího mléka (nebo cukru samozřejmě jo i do diacukru!!!!)Jinak fotka je velice inspirativní
10. 7. 2009 12:01
Panna Cotta vypadá perfektně úplně se mi sbíhají sliny Ráda bych to o víkendu vyzkoušela, tak mám ještě pár otázeček, nerada bych to pokazila Kolik asi se dává té vody na namočení vanilkového lusku? Tou smetanou je myšlena smetana ke šlehání nebo normální na vaření? Jo a ještě poslední, která se přímo netýká receptu.......Dextro ty pracuješ někde v restauraci?
6. 7. 2009 20:49
Znám ten název, ale nevěděla jsem, co si mám za tím představit. Vypadá to LUXUSNĚ !!! Dextra - +
6. 7. 2009 20:14
No, jestli to chutná tak skvěle jak to vypadá, tak klobouk dolů . Určitě vyzkouším .
6. 7. 2009 17:40
nádherné nazdobené - vypadá velmi chutně, ukládám k ozkoušení
6. 7. 2009 17:40
panna je jediny mucnik ktory som schopna zjest u taliana...najradsej mam ked je poliata rozpustenym karamelom. nikdy som sa nezamyslela, ze ako sa to vlastne robi....neviem ako chuti dextra tvoja, ale myslim, ze vo vseobecnosti sa nemoze velmi odlisovat od tej co som jedla a tak davam spokojne plusik.
6. 7. 2009 17:40
Robievam,je to výborné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 27 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 30 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 53 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: pana cotta panacotta panna cotta recept panna cotta recept na pana cotta recept na panacottu pan cotta pannacotta recepty panna cota pannacotta pana cota recept panacotta recepty pana cotta pana cotta recept pana cota recept recept pannacotta recept panna cotta krém s ovocem pannacotta recept panacota
Suroviny: smetana, cukr, želatina, lusk vanilkový, ovoce, marmeláda
Krém Panna Cotta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZKE
9 názorů