Patizonová polévka s cuketou - pro nejmenší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 882 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,51 g |
Tuky | 5,01 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodnost dle zavedených surovin.
Pokud dítě snese česnek, dá se přidat do jídla prolisovaný. Pokud ho dítě ještě nemělo nebo je na něj citlivé, je lepší s ním začínat pomalu a jen vyvařením. Vyvářím ho v sáčku na sypaný čaj, pak se lehce vytáhne.
Se solčankou je třeba začínat opatrně, případně se dá nahradit solí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 1 hodinou
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 23 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
Marketa Volfova uvařila před 11 minutami
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 1 hodinou
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
KuchtinkaHaninka uvařila před 2 hodinami
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 3 hodinami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 4 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 4 hodinami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak rychlit pažitku z vlastní zahrádky. Nenáročné pěstování na okenním parapetu
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: patizonova kase patizono cuketova polévka patyzonová polévka s mrkví patyzonová polévka s mrkví
Suroviny: cibulka jarní, patizon, cuketa, brambory, olej olivový, česnek, kmín mletý, solčanka
Patizonová polévka s cuketou - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4Ak
0 názorů