Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvásková focaccia

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 10. 2018 12:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 655 kJ / 2 308 kcal
Bílkoviny58,55 g
Tuky62,32 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto na foccacciu je úžasné v tom, že ho můžete připravit a upéct třeba ještě tentýž den, kdy ho necháte přibližně 2-3 hodiny dokynout v teple místnosti. Dvakrát ho během té doby popřekládáte a pak dotvarujete na plechu.

Můžete ho rozkvasit a uložit do lednice přes noc, jako je popsáno výše. A výborná je i focaccia bez rozkvasu, kdy všechny suroviny smícháme najednou dohromady (kvásku můžeme dát 30 g), po hodině kynutí v teple a jednom kole překládání těsto dobře uzavřeme a uložíme do lednice na 2-4 dny, kdy bude připraveno k použití a na plechu dokyne během hodiny.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SilviaD SilviaD

3. 6. 2020 15:07

Nám veľmi chutila s čiernymi olivami a oreganom. Nabudúce tam pridám aj sušené paradajky. Je dobrá aj na druhý deň po upečení.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: kvaskova foccacia pekarkomanie - foccacia kvaskova fokaca kvaskova fokaca z domacej pekarni focaccia recept focaccia recepty

Suroviny: voda, mouka hladká, voda, mouka hladká, sůl, olej olivový, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá

TopRecepty.cz

Kvásková focaccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4LM