Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí kousky s chřestem a ředkvičkami

Krůtí maso je výživné, plné bílkovin a málo tučné. Jeho příprava je stejně snadná, jako u kuřecího masa. Orestované kousky doplníme chřestem, pórkem a ředkvičkami a získáme tak barevné a chutné jídlo.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 4. 2019 15:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 817 kJ / 434 kcal
Bílkoviny99,03 g
Tuky4,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krůtí nudličky s kapii a ředkvičkami kruti maso s chrestem pečené krůtí maso s chřestem krůtí maso s redkvickami recept

Suroviny: prsa krůtí, pórek, chřest zelený, ředkvičky, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Krůtí kousky s chřestem a ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Zp3

Naposledy jste si prohlédli