Úplně jiný tatarák
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,10 g |
Tuky | 13,38 g |
Vláknina | 1,04 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud je někdo zvyklý na klasický tatarák s pěti a více dochucovadly, tak asi nebude nadšený....ne, opravdu tam není žloutek, cibule, paprika, kečup....Ale pokud si chcete užít chuť masa, tak by vám to chutnat mohlo. Není to můj vynález, jedla jsem tenhle tatarák před mnoha mnoha lety v Sýrii (tam ani nebyla ta hořčice, ta mi tam ale chutná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2019 23:56
12. 5. 2019 09:44
12. 5. 2019 09:42
11. 5. 2019 20:52
Klasicky tatarak je stale ten francouzsky, hodne podobny tomu ceskemu.
11. 5. 2019 19:30
11. 5. 2019 10:48
11. 5. 2019 10:16
Jj, rcp už je takřka stejný jako ve většině Evropy To jenom my tady cpeme, do tohoto jemného jídla, kdeco
Eja57:
S tím chrástem vyzkouším (bez hořčice). Jen co začnou znovu vozit do Lídla maso...
11. 5. 2019 07:41
11. 5. 2019 07:33
10. 5. 2019 21:15
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 4 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 29 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 51 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: vhodné maso na tatarák rcp tatarák hovezí
Suroviny: maso hovězí, petrželka, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř, topinka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
10 názorů